foto camp 1De kleine camping op Les Landes, is gesitueerd op een terrein met 43 oude eiken, welke in de zomer verkoelende schaduw bieden.

Les Landes is omsloten door wijnvelden en biedt een prachtig uitzicht over het glooiende landschap. De kampeerplaatsen bevinden zich aan de ene zijde van de boerderij, aan de andere kant, de zuidkant, bevindt zich het zwembad met ruim terras en ligbedden om te genieten van de zon en de rust.

De camping is geopend van 1 april t/m 31 oktober.

 

Caravan Les Landes

Op Les Landes is ook een caravan beschikbaar voor de verhuur. Geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen. De caravan is voorzien van een ruime voortent, heeft twee tweepersoons slaapplaatsen, waarvan een slaapplek veranderd kan worden in een tafel met banken. DSC9897 - Copie
De goed geëquipeerde keuken van de zaal staat ter beschikking.

Ook zijn er een tafel, vier stoelen en twee ligbedden aanwezig. Je maakt gebruik van het campingsanitair wat zich op korte afstand bevindt. Zie ook huuraccomodaties

 

Sanitair 

Het sanitair bevindt zich in het hoofdgebouw en is ruim en modern; twee wastafels, drie toiletten (toiletpapier is altijd aanwezig)zaal foto 05  kopie, drie douches (ook voor gehandicapten toegankelijk).

Mocht het onverhoopt regenen, dan biedt onze ruime zaal de mogelijkheid om droog wat andere activiteiten te doen, zoals tafeltennissen, spelletjes, knutselen of lezen.


Sauna
Bij voldoende belangstelling kun je, tegen vergoeding, gebruik maken van de sauna.

 

Huisdieren

Gangbare huisdieren zijn toegestaan. Honden dienen aangelijnd. In de verhuuraccommodaties zijn huisdieren alleen in overleg toegestaan.


Creativiteit en activiteit

Er zullen regelmatig cursussen georganiseerd worden door externe docenten.

Naast deze cursussen kun je bij ons creatief en actief zijn; er staan o.a. schildersezels ter beschikking, wij DSC 8474 kopiewillen onze kennis van de fotografie met je delen. 

Voor kinderen is er een knutselhoek en het grote zwembad.

En als ze het echt niet kunnen laten is er gratis draadloos internet. Voor activiteiten in de omgeving lees meer… wifi