Ons Domaine ‘Ateliers Les Landes’ is een oude wijnboerderij op 1 hectare grond, door ons getransformeerd tot een fijne vakantie/workshop plek. Er zijn drie gîtes, een chambre d'hôtes en een kleine camping, met ruim en modern sanitair, en een heerlijk zwembad.

overzicht les landes

Les Landes is landelijk gelegen midden tussen de wijnvelden in een lieflijk glooiend landschap met in de verte de Montagne Noire en soms zijn ook de Pyreneeën zichtbaar.

Het komend seizoen zullen weer workshops in verschillende disciplines worden gegeven, zoals: tekenen en schilderen, fotograferen, beeldhouwen. Er zijn zoals gezegd drie gîtes, een chambre d'hôtes en een caravan met voortent.

De gîtes en de chambre d'hôtes zijn van begin april  tot half oktober beschikbaar.

 

Ateliers Les Landes, wat is er zoal te doen:

Wij exploiteren hier ook een portret-fotostudio en een grote zaal waar cursussen en festiviteiten kunnen

worden georganiseerd zoals familiefeesten en trouwerijen. De zaal is ruim 100m2 en is voorzien van een goed geëquipeerde keuken en een electrische piano.

Op Les Landes zijn spellen beschikbaar, zoals bord en kaartspelen (schaken, dammen Risk etc.). Ook zijn er Jeu de boules ballen, sjoelbakken, badmintonspelen, een Ping Pong tafel met batjes en ballen en voor de peuters een schommel en wip.  

Er is ook vrij toegang tot draadloos internet

 

Voorzieningen op korte afstand:
In ons dorp Cahuzac sur Vère, op 2,5 km afstand, vind je alle basisvoorzieningen, zoals: bakker, kruidenier, bank, kapper, bar/tabac, twee restaurants, huisarts en een apotheek.

http://www.cahuzac-sur-vere.fr
Op 12 km afstand ligt Gaillac waar veel voorzieningen, zoals een grote supermarkt, aanwezig zijn.

http://www.ville-gaillac.fr
Op 1 uur rijden van Les Landes sta je op vliegveld Toulouse-Blagnac, waar dagelijks rechtstreekse verbindingen KLM/Air France en Easyjet van en naar Amsterdam zijn.