De grote zaal op Les Landes biedt de ruimte en mogelijkheid om cursussen, seminars, jubilea en familiefeesten te organiseren.

Ons domein is landelijk gelegen midden tussen de wijnvelden in een lieflijk glooiend landschap met in de verte de Montagne Noire en soms zijn ook de Pyreneeën zichtbaar.zaal foto 01  kopie

 

Een van de grote schuren is getransformeerd naar een multifunctionele ruimte met een mooie houten kapconstructie en natuurstenen muren die het geheel een sfeervolle en landelijke uitstraling geven.

De zaal is ruim 100m2, geschikt voor maximaal 50 personen.


zaal foto_04_kopieEr is een goed geëquipeerde keuken aanwezig. Het sanitair is ruim en modern; twee wastafels, drie toiletten, drie douches. (ook voor gehandicapten toegankelijk), en er is elektrische verwarming.

Ook kunt je gebruik maken van het aangrenzende terras met een mooi vrij uitzicht, waar het onder een parasol met een goed glas witte of rode Gaillac (bv van onze buren, les Peyres Roses) heerlijk toeven is.

Hiernaast is het ruime zwembad gelegen, dat in overleg gebruikt kan worden.

Wij kunnen desgewenst de catering voor je regelen.

 

Naast de grote zaal bevindt zich onze professionele fotostudio waar je bijvoorbeeld een mooi groepsportret kunt laten maken. zaal foto 11 kopieDit zou natuurlijk, bij geschikt weer, ook buiten kunnen.
Ook is het mogelijk een fotografische impressie van je verblijf of activiteit te laten verzorgen door ons, wat in een digitaal album kan worden aangeleverd.