Onderstaande workshops voor 2024 zijn bekend.

Klik op de naam van de workshopleider voor meer info.

 

foto strook 1 600

 

 

 Week Datum Workshop Workshopleider

   23

 

 2-6 tot 8-6-2024 Fotografie Nando Harmsen

   38

 

 15-9 tot 21-9-2024 Schilderen Maarten Demmink
   41 6-10 tot 12-10-2024 Fotografie Nando Harmsen

 

Nando Harmsen zie https://www.nandoonline.com/masterclass-fotografie-in-de-tarn/   

voor deze workshop fotografie staan de tarieven op bovengenoemde site

 

Maarten Demmink zie www.demiak.nl

 

 

Workshops - Ontspanning door inspanning

Laat je inspireren en doe mee aan een workshop. Alle workshops staan onder begeleiding van professionele beeldend kunstenaars/docenten/trainers en zijn Nederlandstalig.

Het verblijf loopt van zondag middag tot zaterdagochtend. De cursusdagen zijn: maandag t/m vrijdag en tijden zijn ook in overleg met de cursusleider. Er kan naar believen een vrije middag ingelast worden.

 

foto strook 2 600

 

Tarieven:

De tarieven zijn: € 625,- bij verblijf in een tent en € 700,- bij verblijf in een kamer in een gîte per workshopweek exclusief materiaal en gebruik van gereedschap (in overleg met docent). Inclusief verblijf, ontbijt, koffie/thee, lunch, en avondmaaltijd (inclusief wijn). De ruime chambre d'hôtes met eigen sanitair is bestemd voor twee personen en de meerprijs is € 40,- per persoon per week.

 

Reiskosten zijn voor rekening van de deelnemer.

 

De locatie is op een dag aan te rijden vanuit Nederland en er is een goede vliegverbinding (vliegveld Toulouse Blagnac) en de mogelijkheid om, voor 25 euro per persoon, opgehaald te worden van het vliegveld, op 1 uur rijden van Les landes. Uiteraard van te voren even aangeven. Ook is er de mogelijkheid om met een paar cursisten tegelijk een huurauto te regelen om ook die week van vervoer verzekerd te zijn.

Je kunt een auto huren tegen een gereduceerd tarief bij Holydaycars:

http://www.holidaycars.com/autohuur/frankrijk/toulouse-airport/?pc=ateliers15

Het maximaal aantal deelnemers is 10.

Inschrijving gebeurt door middel van overmaking van € 150,-  als aanbetaling op de workshop. Reserveringen op volgorde van binnengekomen aanbetalingen.

Bij een te laag deelnemersaantal (afhankelijk van de workshop) zal de workshop tijdig geannuleerd worden, en de aanbetaling teruggestort. 

 

Verblijf op Ateliers Les landes

Verblijf in gîte of tent (staat klaar bij aankomst) zijn :

Verblijf in gîte, inclusief ontbijt 6X, lunch 5X en avondmaaltijd 6X, koffie, thee en gebruik van zwembad. Ateliers Les landes beschikt over een vierpersoons gîte met  2 slaapkamers waarin 2 éénpersoons bedden staan, een ruime badkamer met instap douche en een apart ruim toilet.

Er is ook een vijf en een zespersoons gîte met elk 3 slaapkamers waarin 2 éénpersoons bedden, een ruime badkamer met instap douche en een apart ruim toilet.

Er is een ruime chambre d'hôtes met 2 aparte bedden en een badkamer met apart toilet.

Verblijf in tent inclusief ontbijt 6X, lunch 5X en avondmaaltijd 6X, koffie, thee en gebruik van zwembad.

Er zijn een aantal 1 à 2 persoons tenten. In de tent zijn hoge Intex luchtmatrassen en beddengoed aanwezig. Modern en goed sanitair is op korte afstand in het gebouw aanwezig.

Het is ook mogelijk een eigen tent of caravan mee te nemen.

 

foto strook 3 600

 

Reisgenoot die geen workshop volgt?

Geen probleem, er is genoeg vertier op Les Landes en in de omgeving.

Ateliers Les landes ligt 2 km buiten het idyllische dorp Cahuzac sur Vere, midden tussen de wijngaarden van de Gaillac streek in de Tarn, regio Midi Pyrenees.

Op korte afstand van veel cultuur, interessante steden en dorpen met musea en festiviteiten. Leuk voor uzelf maar ook voor familieleden/vrienden die willen meereizen maar niet aan een workshop deelnemen.

We noemen Gaillac, op 12 km, is een levendig stadje met op iedere vrijdag een grote gezellige markt. Ook is er het wijnmuseum naast de Abdij St.Michel, 'musée de l'Abbaye de la vigne et du vin'.
Albi, op 24 km, is een toeristische trekpleister met de grote kathedraal Ste.Cecile en het musée Toulouse Lautrec, met de grootste verzameling van deze kunstenaar ter wereld. Het sfeervolle oude centrum staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Op de website www.ateliersleslandes.com meer omgevingstips.

Kosten bij verblijf in gîte, inclusief ontbijt 6X, lunch 5X  en avondmaaltijd 6X koffie, thee en gebruik van zwembad: € 550,-

Kosten bij verblijf in tent inclusief ontbijt 6X, lunch 5X en avondmaaltijd 6X koffie, thee en gebruik van zwembad: € 475,-

 

Voor aanmeldingen en info:

Ateliers Les landes

Pauline Janmaat

telefoon 0033 5 63 40 58 42 of 0033 6 35 97 33 02

www.ateliersleslandes.com

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag bij betaling duidelijk workshopweek alsmede naam van de cursist vermelden!

De bankgegevens van Ateliers Les landes

IBAN : FR76 1120 6200 0480 8083 1659 535

SWIFT/BIC : AGRIFRPP812

ten name van P.M Janmaat

Frankrijk

Wij willen met nadruk adviseren om een reis/annuleringsverzekering af te sluiten, dit voorkomt vervelende situaties wanneer je onverwacht, op het laatste moment, de workshop moet annuleren